Topic Closed

Hello,

I was excited to see the news about the 4.3 beta so I loaded it up on my site. For some reason something in the Include folder is causing the site not to display properly. I reinstalled the stable version to my new site and re-installed it to make sure things were running properly.  I then replaced the include folder and the site was broken again. Reverting back to the older include folder fixed the issue.

Here is a short video illustrating what I did and the result..

http://www.youtube.com/watch?v=fd5DjuGZDZE&hd=1

Best,

Simeon
PraiseTracks.com

6 years ago#6611

Josh S.
2K Posts
267K Downloads
16 Themes
18 Plugins

Awesome. At the 0:48 second mark of the video you scrolled down and brought an error message into view and I can see exactly what the problem is. Working on getting it fix now!

6 years ago#6613

Josh S.
2K Posts
267K Downloads
16 Themes
18 Plugins

Ok. Should be fixed now.

I just pushed 4.3b2 out if you'd like to try it out.

6 years ago#6618

Topic Closed

 

News

Typesetter 5.1
8/12/2017

Typesetter 5.0.1 is now available for download. 5.1 includes bug fixes, UI/UX improvements, ... Read More

Over 8 Times Faster Than Wordpress
5/3/2016

We've known for a long time that Typesetter is fast. It's something we take pride ... Read More

More News

creisi productions

Dienstleistungen von creisi productions, Luzern (Schweiz): * Konzeption, Planung und Erstellung Ihres Internet-Auftritts * Betreuung und Aktualisierung/Pflege Ihrer Website * ...

Find out more about our Provider Spotlight

Log In

  Register