Plugins » SimpleBlogSEO 1.3.1

Something wrong with SimpleblogSEO?
Topic Closed
hoghoj1
185 Posts
HH-Support

Hi,

having added Simple Blog and Simpleblog SEO it seems to work as intended, but when logged out of admin state, and I want to add a comment, it redirectes to "Page not Found" ????

The link seems to direct to http://www.hh-support.com/onepage/index.php/Blog?id=1, but in configuration it shows as default .. /Blog?id=1234.

I also tried to find  /Blog?id=1, as I thought it might be a static page, but can't find it.

How can I fix this issue?

Juergen thinks it might be the SEO that is no longer compatible with Simpleblog?

hoghoj1

4 years ago#9954

fly06
263 Posts
19K Downloads
1 Themes
8 Plugins

Hello,

Juergen is right.

This plugin has not been updated for a while and is useless since recent versions of SimpleBlog support SEO features such as clean urls.

I advice you to disable it and to use the SimpleBlog built-in SEO features instead.

Regards,

F.

4 years ago#9967

hoghoj1
185 Posts
HH-Support

Hi Frederic,

thanks for telling me, I just uninstalled SEO, and now everything works ok:-)

Greetings, hoghoj1

4 years ago#9968

Topic Closed

 

News

elFinder 2.1.50 in Upcoming Release
12/28/2019

A new release for Typesetter is in the works with a lot of improvements including the ... Read More

Typesetter 5.1
8/12/2017

Typesetter 5.1 is now available for download. 5.1 includes bug fixes, UI/UX improvements, ... Read More

More News

HH-Support

Company located in T├│rshavn, Faroe Islands. * Webpage Design * Consultant & Provider of a wide range of programs for visually impaired and dyslextics.

Find out more about our Provider Spotlight

Log In

  Register