Topic Closed
cs
80 Posts

Hi,

the following error message appears when trying to open/edit a gallery:

Debug Info

Backtrace

Requesthttp://.../index.php/...?section=1&gpreq=json&defined_objects=&cmd=inlineedit&area_id=2&section=1&_=1514469011844

Details

messageCannot use 'in' operator to search for 'class' in undefined

stackTypeError: Cannot use 'in' operator to search for 'class' in undefined at Object.getData (eval at <anonymous> (http://.../include/thirdparty/js/jquery.js?v=5.1:2:2622), <anonymous>:347:35) at Object.gp_editor.resetDirty (eval at <anonymous> (http://.../include/thirdparty/js/jquery.js?v=5.1:2:2622), <anonymous>:431:21) at eval (eval at <anonymous> (http://.../include/thirdparty/js/jquery.js?v=5.1:2:2622), <anonymous>:471:19) at gp_init_inline_edit (eval at <anonymous> (http://.../include/thirdparty/js/jquery.js?v=5.1:2:2622), <anonymous>:541:7) at eval (eval at <anonymous> (http://.../include/thirdparty/js/jquery.js?v=5.1:2:2622), <anonymous>:566:51) at eval (eval at <anonymous> (http://.../include/thirdparty/js/jquery.js?v=5.1:2:2622), <anonymous>:566:18771) at eval (<anonymous>) at http://.../include/thirdparty/js/jquery.js?v=5.1:2:2622 at Function.globalEval (http://.../include/thirdparty/js/jquery.js?v=5.1:2:2633) at text script (http://.../include/thirdparty/js/jquery.js?v=5.1:5:26520)

responseStatus200

statusTextOK

typeGET

 

Has anyone any idea? Thanks

 

Edited: 2 years ago#10524

juergen
1.4K Posts
52.8K Downloads
16 Plugins
design, web development & visual effects
Does this appear after updating a Typesetter 5.0.* installation to version 5.1?

If so, does it also occur with newly created galleries?
Edited: 2 years ago#10532

cs
80 Posts

Hi juergen,

happy new year!

It worked fine with 5.0.x. Newly created galleries behave as they should be.

Thanks for the support.

2 years ago#10533

juergen
1.4K Posts
52.8K Downloads
16 Plugins
design, web development & visual effects

It worked fine with 5.0.x. Newly created galleries behave as they should be.

I was afraid of that :/
Seems to be a bug in 5.1 I thought I had already fixed...
 

2 years ago#10536

cs
80 Posts

ok, if I can be of any help to find and fix this bug, go ahead and let me know!

 

2 years ago#10537

juergen
1.4K Posts
52.8K Downloads
16 Plugins
design, web development & visual effects
Hmm, cannot replicate the bug but at least I have a suspicion.
Do you still know from which exact version of Typesetter you upgraded the site to 5.1?
2 years ago#10543

juergen
1.4K Posts
52.8K Downloads
16 Plugins
design, web development & visual effects

If you still have the faulty gallery, could you please test the following?

Before editing it, apply a css class to the gallery section via Section Options.
The class name doesn't matter and it doesn't need to be a real exsiting one, so it can be anything like "xyz".

Does the error then still occur?

 

Edited: 2 years ago#10544

cs
80 Posts

Thanks Jürgen,

works fine now (after applying the css trick). The galleries weren't touched since quite some time. Concerning the updates, I updated each time an update was published (incl. the fixes...)

 

Thanks again.

2 years ago#10545

juergen
1.4K Posts
52.8K Downloads
16 Plugins
design, web development & visual effects

works fine now (after applying the css trick). The galleries weren't touched since quite some time.

Thanks for testing. Fixed with this commit.

2 years ago#10546

Topic Closed

 

News

elFinder 2.1.50 in Upcoming Release
12/28/2019

A new release for Typesetter is in the works with a lot of improvements including the ... Read More

Typesetter 5.1
8/12/2017

Typesetter 5.1 is now available for download. 5.1 includes bug fixes, UI/UX improvements, ... Read More

More News

HH-Support

Company located in Tórshavn, Faroe Islands. * Webpage Design * ReadSpeaker Distribution Partner * Consultant & Provider of a wide range of programs for visually impaired ...

Find out more about our Provider Spotlight

Log In

  Register