Topic Closed

Hello,
I can not run the plugin "Tag Cloud 1.10", when I want to set the parameters, displays a blank page gpeasy ...?? Do you have an idea? (used gpeasy version 2.3)

11 years ago#2568

Stano
483 Posts
16.6K Downloads
1 Themes
1 Plugins

Hi,

I don't know why you see a blank screen. Just testing it on localhost, and seems to run (almost) fine. Only just found one bug on line 787, missing single quotes, should end with ....ENT_QUOTES, 'UTF-8');

but probably this will not solve that blank screen?

11 years ago#2569

I tested the plugin on another host and it works perfectly. Sorry for the inconvenience: the problem was the first host. Thank you for your help.

11 years ago#2570

Stano
483 Posts
16.6K Downloads
1 Themes
1 Plugins

Oh that's fine, thanks :-)

11 years ago#2572

mrplayboy
59 Posts

Hello Stano,

I have the same problem, when I want to see the admin page, I just see a blank page.

Maybe some information for you:

* New install (no update, etc.)

* Theme ("Seasons").

 

If you write me, what information you need to solve this problem, just let me know.

Thanks in advance!

11 years ago#2597

Stano
483 Posts
16.6K Downloads
1 Themes
1 Plugins

Hello,

I have no idea why you encounter a problem with this plugin. Just tested the clean installation with seasons theme on localhost, and everything goes without any problem -

Also I use this plugin succesfully in combination with Bordered Three theme, and have no idea what obstacles you encounter at your server.  

Edited: 11 years ago#2599

mrplayboy
59 Posts

Strange.....

Deleted the new created page, did a clean install again, but still now working...

So, it looks like it is somthing with the server... You have an idea what? Does it need a special variable, or something like that???

11 years ago#2600

Stano
483 Posts
16.6K Downloads
1 Themes
1 Plugins

No, I don't know about any special directive, only thought that php installations frequently differs. I have no clue, really don't know why php sends you blank screen? ~ it is stops executing .

There are listed 5 errors in html validator on the admin screen, but all those are irrelevant:

line 53 column 328 - Error: document type does not allow element "style" here
line 54 column 405 - Error: duplicate specification of attribute "style"
line 54 column 545 - Error: duplicate specification of attribute "style"
line 57 column 978 - Error: there is no attribute "wrap"
line 211 column 404 - Error: document type does not allow element "div" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tag

 

Have you the correct 'UTF-8' constant on line 787 in file admin_tc.php ? But I doubt if this help, it was only warning.

Edited: 11 years ago#2602

mrplayboy
59 Posts

No change :-(

Very sadly, than I cannot use it.. maybe there are other users, who have the same problem and who then can eliminate the choice of problems... We'll check on the thread for solutions!

Thanks anyhow!!!!

 

11 years ago#2609

Stano
483 Posts
16.6K Downloads
1 Themes
1 Plugins

The error can be found for example by commenting all the texts inside the functions in the script admin_tc.php script, then trying to reloading the page and uncommenting one by one, until you find the problematic code. I cannot reproduce that error, that's why I am unable to find it...

Edited: 11 years ago#2611

Topic Closed

 

News

elFinder 2.1.50 in Upcoming Release
12/28/2019

A new release for Typesetter is in the works with a lot of improvements including the ... Read More

Typesetter 5.1
8/12/2017

Typesetter 5.1 is now available for download. 5.1 includes bug fixes, UI/UX improvements, ... Read More

More News

creisi productions

Dienstleistungen von creisi productions, Ennetb├╝rgen (Schweiz): * Konzeption, Planung und Erstellung Ihres Internet-Auftritts * Betreuung und Aktualisierung/Pflege Ihrer Websi...

Find out more about our Provider Spotlight

Log In

  Register